De Pictoboekenclub;

 

dé webwinkel

met boeken in het

Semi Picto Schrift

Sinds 2020 is VisActiva een samenwerking aangegaan met Stichting Picto Nederland. Directeur van deze Stichting is Trijntje de Wit. Deze samenwerking heeft geresulteerd in het opzetten van een Pictoboekenclub.

 

Uniek in Nederland!

De pictoboekenclub ontvangt en levert pictoboeken die gemaakt zijn door en voor leerkrachten, docenten, logopedisten, ouders en andere belangstellenden met het het Picto Semi Schrift, een ondertiteld beeldschrift als opstap naar het leren lezen van letterschrift.

Ik vervul een coördinerende rol waaronder het beoordelen van aangeleverde boeken, de vormgeving – als dat nog nodig is - en de verkoop.

 

Toegang

De pictoboekenclub is tot op heden nog gelieerd aan de Pictoschrijver.

Met een account van de Pictoschrijver heb je toegang tot de Pictoboekenclub, zelfs met een demo-account. In de toekomst zal de webwinkel openbaar zijn en voor iedereen toegankelijk. 

 

Welke boeken kun je downloaden?

In de online winkel van de pictoboekenclub kun je boeken downloaden tegen betaling van vijf Euro per boek. Je vindt er boeken met verhalen, gedichten, boeken voor logopediemateriaal, boeken voor laaggeletterden en nieuwkomers die de Nederlandse taal aan het leren zijn werkboeken, kookboeken. Binnen je eigen organisatie mag je het boek afdrukken zoveel keer als je wilt.

 

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier voor de website van de Pictoboekenclub.

Heb je vragen? Klik hier voor contact met mij, Cobi Visser.